Nieuws | Internet marketing in 1 dag-2 - Nieuws
10369
page,page-id-10369,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Internet marketing in 1 dag-2

SOCIAL MEDIA EN INTERNET MARKETING VOOR HET BEDRIJFSLEVEN in één dag.

 

Onderstaande training is onze basistraining, bedoeld voor personen en organisaties die op een niet gecompliceerde manier willen begrijpen hoe sociale media werken en wat ze er mee kunnen doen. De training kan worden aangepast aan het niveau van de groep. Verder is het mogelijk specifieke accenten te geven op jouw bedrijfsproblematiek of deelthema’s te behandelen zoals bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Wij verzorgen verschillende  verdiepingstrainingen

70 %

Stap 1 : Klantenprofilering

Deel 1 hoe maakt je van jouw organisatie een merk op internet:

Je krijgt inzicht in  hoe je het beste jouw bedrijf positioneert op internet. De opzet en uitwerking van een communicatieplan. Verder krijg je 12 strategieën aangereikt om beter gevonden te worden door Google en jouw doelgroep sneller en effectiever te bereiken.

60 %

Stap 2 Internet research

Deel 2 het praktische gedeelte

Dit deel is bedoeld om snel van start te kunnen gaan met een reeks van  Social Media middelen. Verder krijg je veel tips en handige technieken aangereikt

60 %

Stap 3 Aansluiting bij jouw klant

Social media Business Specialist

Social Media Business Specialist is de tweedaagse vervolgtraining waarin je de kneepjes van het vak leert. Je leert veel nieuwe details specifiek voor jouw business en je leert met gereedschappen om te gaan waarmee je veel tijd bespaart en gemakkelijk nieuwe klanten groepen bereikt.

1-DAAGSE ALLES OVER SOCIAL MEDIA EN INTERNET MARKETING.

business 2 grow contact

Waarover weet je straks meer:

Passion Statement: Op internet telt persoonlijkheid, openheid en delen. Je leert internet wise te focussen op waar jouw organisatie voor staat.. De doelgroep ziet direct wat ze van jouw organisatie kan verwachten.

Je leert een boodschap duidelijk (internetwise) te verpakken. Je leert hoe je verbanden en links met internet berichten kan leggen die leiden tot meer verkeer op je site . Je leert hoe je een internet communicatie plan kan op zetten

Je leert 12 strategieën om in contact te komen met jouw doelgroep.

Je leert hoe je een leuk netwerkevent kan opzetten via de sociale media om met je klanten in contact te komen.

 

Twitterprofiel , Yammer, Linkedin profile, Eigen linkedin groep, Google+, Instagram

Facebook, Fanpage van je product of dienst, WordPress website/blog

SEO, Longtail, Social bookmarks, Google analytics

Monitor tools voor sociale media., Hootsuite/Tweetdeck, Het opzetten van een patroon via Hootsuite,

Youtube, Webinars Ustream.tv, hoe je een Webshop moet opzetten, Emailing acties maken met Mailchimp/
Aweber

Do’s en don’ts op het internet en nog veel meer

Aantal deelnemers

Wij houden de groepen klein om veel persoonlijk aandacht te kunnen geven. Je krijgt de hele dag aandacht van twee trainers.

Welke resultaten mag je verwachten

Aan het einde van de training heb je naast persoonlijke inzichten ook een duidelijke richting voor je internet business, waarmee je direct aan de slag kunt, en waarmee je een expert positie verkrijgt.

Wat krijg je extra:

Wat krijg je? Een Ebook met een uitgebreide beschrijving en een reeks van gratis tools waar je direct mee aan de slag kunt.

Trainingen op maat

Veel van onze klanten hebben specifieke eisen. Onze internet marketing en social media trainingen worden aangepast en afgestemd op de dagelijkse praktijk van de verschillende groepen medewerkers.

Jouw Trainer Dick Foorthuis.

dick-grijs-3-2Dick Foorthuis studeerde economie en communicatie.

Werkte als directeur voor grote ondernemingen zoals Siemens, Rhein Metall, Hochst

Helpt nu bestaande organisaties met vitalisering en new business development (ecommerce) en beginnnende onderrnemers hun weg snel te vinden.

.

Jouw Trainer Tom Spoor.

Business2grow-tom-web-1Tom Spoor is specialist in Ecommerce en Social Media implementatie. Tom studeerde commerciële economie  

Vervulde verschillende trainer en Ecommerce/social media projectmanager functies, onder andere voor het ministerie van binnenlandse zaken en het EK 2010 communicatie project. 

Toms passie is voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends op social media en internet gebied. Tom helpt graag mensen op weg en vindt het leuk zijn kennis te delen.

Wat vinden onze deelnemers:

Business2grow-train-collage-1
Het was gewoon een topdag voor mij. En dat meen ik oprecht. Ik ging blanco naar de dag Sociale Media, maar wat jullie deelnemers kunnen laten begrijpen in 1 dag is werkelijk geweldig. Zeer voldaan en met een grote dosis kennis kwam ik moe, maar zeer voldaan thuis. Super bedankt, wat een service naar de deelnemers verlenen jullie. Dat zie je niet veel meer in deze tijd, echt super!

Groet, Riky

 

Heb deze dag ervaren als een frisse wind, die mijn brein schoonblies om ruimte te creëren voor nieuwe ideeën voor de toekomst van mijn bedrijf.

Marijke Mayer