Nieuws | online specialist-2 - Nieuws
10370
page,page-id-10370,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

online specialist-2

SOCIAL MEDIA BUSINESS SPECIALIST IN TWEE DAGEN.

 

Door de training New Media Business specialist leer je de kneepjes van internetmarketing en veel details over de inzet van Social Media : Hoe je er geld mee verdient! en meer klanten verwerft.

70 %

Stap 1 : Klantenprofilering

Stap 1 Wij verkennen jouw Business

Wij maken een Quickscan van wat je nodig hebt, kijken naar jullie website, Twitter, Facebook en ook die van de concurrentie.

60 %

Stap 2 Internet research

Stap 2 Je leert hoe internet marketing werkt

We bespreken de resultaten en geven praktijkvoorbeelden in groepsverband. Je leert  hoe Internet Marketing het beste werkt met inzet van Linkedin , Twitter, Facebook en jullie weBsite. Je krijgt veel tips en trucs aangereikt.

60 %

Stap 3 Aansluiting bij jouw klant

Stap 3 Hoe zet je gereedschappen in

Je leert met gereedschappen te werken zoals  Tweetdeck of Tweetader waarmee je veel tijd bespaart en makkelijk nieuwe klanten groepen kan bereiken.

2-DAAGSE NEW MEDIA BUSINESS SPECIALIST.

Het programma

business 2 grow contact

Waarover weet je straks meer:

Je krijgt middelen aangereikt om je internet business te boosten en hierdoor minder afhankelijk te worden van je huidige business.

je krijgt internet business kennis waardoor jij een “expert” wordt in jouw branche en een hogere waardering krijgt bij vakgenoten een collega’s.

Je leert hoe je meer omzet kunt maken, meer geld kunt verdienen, om meer plezier in je leven te hebben en meer vrije tijd over te houden.

Je krijgt inzicht in klantendiversiteit en leert waarom niet elke klant gelijk “Ja!” zegt

Je leert de beste internet strategie om klanten met verschillend gedrag aan jouw product of dienst te binden.

 

Je krijgt tips en trucs om je website/shop hoger te laten scoren en meer klanten aan jou te binden.

Je leert internet technieken die écht werken.

Je leert minder tijd te investeren in je werk door gebruik van slimme tools.

Je leert o.a. hoe je via social media echt producten en/of diensten kunt verkopen.

Je krijgt extra ruimte en extra vrije tijd om leuke dingen te doen. Zo pak je je stress aan!.

Aantal deelnemers

Wij houden de groepen klein om veel persoonlijk aandacht te kunnen geven. Je krijgt de hele dag aandacht van twee trainers.

Welke resultaten mag je verwachten

Aan het einde van de training heb je naast persoonlijke inzichten ook een duidelijke richting voor je internet business, waarmee je direct aan de slag kunt, en waarmee je een expert positie verkrijgt.

Wat krijg je extra:

Een Quickscan van jouw business of jouw omzet plan plus website analyse. JOUW BONUS t.w.v. €200,- De Dynamic Colour Drives persoonlijkheids/klanten test.

Trainingen op maat

Veel van onze klanten hebben specifieke eisen. Onze internet marketing en social media trainingen worden aangepast en afgestemd op de dagelijkse praktijk van de verschillende groepen medewerkers.

Jouw Trainer Dick Foorthuis.

dick-grijs-3-2Dick Foorthuis studeerde economie en communicatie.

Werkte als directeur voor grote ondernemingen zoals Siemens, Rhein Metall, Hochst

Helpt nu bestaande organisaties met vitalisering en new business development (ecommerce) en beginnnende onderrnemers hun weg snel te vinden.

.

Jouw Trainer Tom Spoor.

Business2grow-tom-web-1Tom Spoor is specialist in Ecommerce en Social Media implementatie. Tom studeerde commerciële economie. 

Vervulde verschillende trainer en Ecommerce/social media projectmanager functies, onder andere voor het ministerie van binnenlandse zaken en het EK 2010 communicatie project. 

Toms passie is voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends op social media en internet gebied. Tom helpt graag mensen op weg en vindt het leuk zijn kennis te delen.

Wat vinden onze deelnemers:

Business2grow-train-collage-1
Voor hen die graag meer willen weten over wat er met moderne communicatiemiddelen kan, is deze training van Business2Grow een goede start om een volgende stap te maken in de ontwikkeling van hun business. Bovendien levert Business2Grow ook achteraf nog veel informatie aan waarmee je ook thuis weer in detail aan de slag kan. Sla je slag.

Met vriendelijke groeten, Irene Struiksma

 

“Deze training was voor mij een behoorlijke eyeopener, ondanks dat je weet dat er heel veel mee te doen is en gebeurd. Alles uithalen wat er inzit is mijns inziens niet mogelijk zonder dit soort expertise. Persoonlijk vond ik de training ook goed in elkaar zitten, en op een prettige manier gebracht.Bedankt Dick Tom

Joep van Tillingen