Nieuws | over ons -2 - Nieuws
15319
page,page-id-15319,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

over ons -2

Over ons:

Business 2 Grow is een zuster onderneming van Yellow Fenix en bestaat uit ervaren specialisten uit verschillende  disciplines. Wij trainden vanaf 2011 bijna 3500 deelnemers.

Wij adviseren over en ontwikkelen concepten en trainingen gericht op de transitie van old school naar new school business. Zoals het  combineren van off/on line business, social media-strategie, anders communiceren/verkopen en het nieuwe werken.

Onze  Skills

We geven niet alleen trainingen maar hebben daadwerkelijk bedrijven geleid. We zijn daardoor in staat te adviseren met praktische oplossingen op  strategische en operationele niveau. Wil je antwoorden op jouw vragen over: INTERNET STRATEGIE, NEW BUSINESS STRATEGIEËN, DCD NEW SALES, WEBSITE EXPERTISE, HOE INTERNET TE GEBRUIKEN VOOR MERKOPBOUW EN PR.

Bel ons het Het eerste consult van 60  minuten is gratis.

Business Development
73%
New Sales
84%
Internet sales/marketing
97%

Be fluid. Treat each project differently. Be water, man. The best style is no style. Because styles can be figured out.

Waarom voor ons kiezen

Je wilt snel vooruit, je wilt dat jouw trainer ook jouw situatie snel snapt. Je wilt een koppeling tussen jouw huidige omstandigheden en  jouw doel. Je wilt niet alleen een training maar ook kunnen terugvallen op een organisatie die  de specifieke informatie heeft die in het vervolgtraject nodig is.
  • je Boost je business door andere combinaties te maken dan je gewend bent
  • jij als sales proffesional haalt jouw goals door gebruik van internet intellence  en profiling
  • je krijgt een sparring partner
  • Je krijgt nieuwe ideeën
  • je kunt direct aan de slag 
  • Tailor made oplossingen 
  • Slim META tekst advies 
  •  Effectiever werken 
  • Great Support

"Ik ben een ervaren Sales man en dacht niet veel meer te kunnen leren op dat gebied. De new sales training was een echte must. Verbazingwekkend wat je kunt weten van je klant. Nog meer bijzonder onvermoede kanten van jezelf te ontdekken op een plezierige niet oordelende manier."

Kees de Bruin

"Ik wist niks of nagenoeg niks van social media en internet marketing. Na een intensieve dag en een weekje verwerking waarin ik de uitgebreide handout nog eens heb door gelezen. Kan ik meepraten en ben aktief. Aan te raden de leuke training."

Margreet Heymans

"Ik verkoop onderdelen voor drukpersen en deed al wat op internet. Na twee dagen training heb ik mij anders gepositioneerd en mijn website veranderd. Mijn omzet is veel meer gespreid ook international en 15% gestegen en het stijgt nog steeds. Aan te raden deze trainings investering."

Chris de Koster