Nieuws | New Sales-2 - Nieuws
9878
page,page-id-9878,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

New Sales-2

DCD NEW SALES (in 3 dagen). Is totaal anders dan alle andere sales methodes. New Sales introduceert internet research en klantprofilering

Heb je ook bemerkt dat Klanten anders reageren dan voorheen tijdens gesprekken met een (adviseur/sales) professional? De oude gespreksstijl (push) is gebaseerd op sturende vragen, pareer- en afsluittechnieken. Deze aanpak werkt niet  meer. De klant wil niet gepusht maar door jou geholpen  worden met zijn beslissingsproces. Daarvoor moet je de klant kennen. Leer New Sales en je kent jouw klant “voordat je hem ooit hebt gezien of gesproken”

70 %

Stap 1 : Klantprofilering

Je krijgt inzicht in jouw eigen profiel en leert op basis hiervan klant profielen te herkennen en te matchen met jezelf.
60 %

Stap 2 Internetresearch

Je leert  de Dynamic Colour Drives klant profilering module te combineren met internetresearch. Met jouw nieuwe kennis  ga je effectief en snel sociale media en internetpatronen van jouw klanten (prospects) herkennen. Die ga je  gebruiken als doeltreffende informatiebron. Straks  ken je  jouw klant voordat je hem of haar ooit hebt gezien.
60 %

Stap 3 Aansluiting bij jouw klant

Met jouw nieuwe  kennis kun je op een natuurlijke wijze aansluiten bij het wereldbeeld en beslissingsproces van de klant. Jouw klant voelt zich begrepen en wordt jouw ambassadeur.

3-Daagse DCD New Sales

New Sales leer je snel.

Ben jij een adviseurs/sales  professionals die niet snel tevreden is?  Wij leiden jou op om op  een nieuwe manier te werken en veel hoger te scoren. Deze methode is niet moeilijk, maar wel anders dan wat ze gewend zijn.

business 2 grow contact

Welke persoonlijke meerwaarde geef jij aan jouw organisatie na jouw deelname:

Je krijgt een breder inzicht in jouw persoonlijke werkstijl en (verborgen) talenten. Jouw omgeving gaat anders op je reageren. Ziet jou nog meer als een professional die het onderscheid kan maken. Dat geeft het gevoel van succes en geeft direct een positief gevolg op je verkoopresultaat.

Je kunt structureel en snel klantresearch uitvoeren via internet. Daarmee begrijp je een klant/dmu (of prospect) en ben je in staat in te spelen op zijn behoeftes.

Je bent in staat relevante informatie over jouw klanten te vinden (uit sociale media en internetbronnen) en jouw klanten en prospects nauwkeurig te profileren.

Je leert nog beter om te gaan met klanten die minder aansluiten op jouw eigen persoonlijkheid en verhoogt hierdoor aanzienlijk jouw sales succes bij deze groep.

BONUS 1 Introductie Meta taal Taal gebruiken die beter en sneller blijft hangen omdat deze aansluit bij het wereldbeeld van de klant.

Welke resultaten mogen jij en jouw organisatie verwachten:

Je hebt geleerd om de belangrijkste koopdrivers van de klant (pijn, plezier, zekerheid, angst) te herkennen en te koppelen aan het specifieke wereldbeeld van de klant. Je herkent acquisitiepatronen en kunt gericht inspelen op wat de klant relevant vindt.

Je bent in staat een tailor made acquisitie- en DMU klanten begeleidingsplan te maken voor elke afzonderlijke klant of prospect.

Je benadert de klanten met veel meer zekerheid en hogere overtuigingskracht,. Je scoort hoger, krijgt respect van jouw klanten voor je vakmanschap en ervaart veel meer plezier in je werk.

Door een snellere aansluiting met de klant kun je jouw sales afsluiten met een tijdsbesparing van ongeveer 10% tot 25% (afhankelijk van het soort acquisitie traject en van de standaard verbruikte tijd).

BONUS 2 Introductie Internet Marketing. Hoe beïnvloed ik de beïnvloeder van de klant door inzet van sociale media?

Aansluiting bij andere sales systemen

New Sales sluit uitstekend aan op programma’s als: sales funnel , de spin theorie, klanten mapping, situationeel onderhandelen. Desgewenst kan de al bestaande specifiek kennis door ons worden gekoppeld aan de nieuwe kennis. Of additioneel worden toegevoegd.

Opzet, locatie, prijzen

De New sales Training wordt uitsluitend in-company gegeven. Locatie naar wens van de klant. Prijsstelling van de specifieke klant wens en omvang van de groep.

Tailor made

Veel van onze deelnemers hebben specifieke eisen en mogelijkheden. Hiervoor worden onze internet marketing en social media trainingen aangepast en afgestemd op de dagelijkse praktijk van de verschillende groepen medewerkers.